"Людина, яка володіє 10 мовами, володіє 10 світами."
Девіз Євроклубу "Поліглот"



Всеукраїнський Конкурс Освітніх Сайтів
Видавництво "Шкільний світ" підбило підсумки Всеукраїнського конкурсу на найкращий авторський освітній інтернет-сайт.
У номінації учителів французької мови блог "Євроклуб "Поліглот" визначено переможцем.
Читайте детальніше! Джерело: Видавництво "Шкільний світ"
За інформацією МОН УкраїниСвітлина від Миколи Ручки.

вторник, 23 октября 2012 г.

Газета «Факти та події»

VIII «Пісенний меридіан»
Щороку двері ліцею при ДонНУ відкриваються для учасників та глядачів відкритого співацького фестивалю «Пісенний меридіан». Цей рік не став виключенням, свято відбулося у восьмий раз. Багато людей чекали на цю подію: хтось хотів подивитися та насолодитися музикою, а хтось - взяти найактивнішу участь у ній.
Фестиваль проводив євроклуб «Поліглот» на чолі з президентом клубу викладачем французької мови М. І. Ручкою. Спонсором виступив профком студентів та аспірантів ДонНУ, завдяки якому всі учасники були нагороджені цінними подарунками та дипломами. Не забули й про тих хто допомагав у підготовці та проведенні фестивалю кожному була висловлена подяка та були вручені грамоти.
Щороку оргкомітет конкурсу приймає дуже багато заявок не тільки від ліцеїстів, але й від учнів інших шкіл, незважаючи на те що за умовами конкурсу учасники повинні заспівати дві пісні різними мовами. А це завдання для справжніх поліглотів. Тож 15 лютого було проведено кастинг, за результатами якого до фіналу потрапили найталановитіші.

Пройшли до фіналу 6 учасників:
1.Марія Позднякова
2. Єлизавета Яренко
3. Єлисеєва Анастасія
4. Дует у складі Маргарити та Ірини Михайлових
5. Маргарита Бикова (м. Торез)
6. Анастасія Бережна (сш №115)

Сам фінал відбувся 25 лютого. Учасники викладалися на повну. Пісні були заспівані на найрізноманітніших мовах світу. Серед них визначали найкращу французьку, японську, іспанську, англійську, російську та українську пісні. Таке нелегке завдання, як визначання найкращих пісень та власне переможця конкурсу, лягло на плечі журі на чолі з директором ліцею В. М. Алфімовим та заступником голови журі, вихователем 10 фізичного класу К. Д. Атамановою. Була також і номінація глядацьких симпатій. Проте рішення глядачів і журі співпало, і беззаперечною переможницею стала учениця 11 українського класу Марія Позднякова. Вона була нагороджена дипломами за перемогу та кращу англійську пісню і подарунками, але, і напевно головний подарунок для неї - визнання її таланту.
       Учениця 10 фізичного класу  Олеся Шевченко.



Комментариев нет:

Отправить комментарий