"Людина, яка володіє 10 мовами, володіє 10 світами."
Девіз Євроклубу "Поліглот"



Всеукраїнський Конкурс Освітніх Сайтів
Видавництво "Шкільний світ" підбило підсумки Всеукраїнського конкурсу на найкращий авторський освітній інтернет-сайт.
У номінації учителів французької мови блог "Євроклуб "Поліглот" визначено переможцем.
Читайте детальніше! Джерело: Видавництво "Шкільний світ"
За інформацією МОН УкраїниСвітлина від Миколи Ручки.

вторник, 23 октября 2012 г.

«Пісенний Меридіан-2009»

Інформаційна щотижнева газета "Факти та події", №10(338) 28.02.2009

Вісті з ліцею  
«Пісенний Меридіан-2009» відкриває нові таланти
Пісня... - вона як нове відкриття для кожного з нас. Притягує до себе, змушує повірити в неймовірну казку, в щось загадкове та незрівняне, але, на жаль, дуже короткочасне.
і ось, знову на сцені у стінах ліцею при ДонНУ нові пісенні таланти, які зібралися для вирішення найголовнішого питання, - хто стане переможцем «Пісенного Меридіану - 2009»?
Бажаючих показати себе було багато. Серед них не тільки ліцеїсти, а й маленькі учасники - гості з інших міст. Ведучими свята виступили учні ліцею А. Дьоріна та О. Решетняк. За подією слідкувало суворе, але справедливе журі у складі: А.Ф. Овсянникової - педагога-організатора ліцею; О.В. Шовкопляс-Кир'янкової - викладача англійської мови; О Прудникової-студентки Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка; В. Кудряшової - студентки Горлівського державного педагогічного інституту іноземних мов та учнів нашого ліцею - Ю. Зеркаль і В. Скульського.
Після запеклої та цікавої боротьби місця були розподілені таким чином: лауреатами III ступеню стали учениця ліцею Є. Яренко, О. Зінченко з міста Марїнка, учениці четвертого класу В.Шидловська та А. Сибілева; диплом лауреата II ступеню здобула учениця ліцею А. Грібінюкова; лауреатами дипломів І ступеню стали О. Стрельников, хлопчик, який завдяки своєму таланту, неперевершеному артистизму та пісні під назвою «Білий капелюх» здивував усіх присутніх, та К. Сивцева, учениця ліцею, яка висловила всю свою любов до рідної матусі у пісні «Чорнобривці». Всі учасники були нагородженні почесними грамотами, а переможці отримали на пам'ять від клубу «Синій Птах» (керівник - О.О.Нафанець) футболки, які є ознакою їх членства в літературному клубі.
Крім учасників «Пісенного Меридіану» у концерті брали участь дівчата з колективу шоу-театру моди «Панночка» (керівник - Л.Й. Лущик), а також гостя з міста Тореза М. Бикова та В. Скульський з новою піснею.
Переможців зрештою було виявлено. «Пісенний Меридіан - 2009» дій­шов до кінця. А ми сподіваємося, що завдяки клубу «Поліглот» (керівник
-    М.І. Ручка), у лютому наступного року заявить про себе черговий етап «Меридіану», у якому зможуть взяти участь всі бажаючі.
Амаль Шахін, учениця ліцею при ДонНУ.
№ 10 (338), 28 лютого 2009 року

Газета «Університетські вісті»    
  ФЕСТИВАЛЬ ТАЛАНТІВ 
«Пісенний Меридіан»
Восьмий рік поспіль у ліцеї при ДонНУ проходить співацький фести­валь обдарованої молоді. Щорічно «Пісенний Меридіан» відкриває нові таланти, дарує святковий настрій усім присутнім та залишає після себе незабутні враження до наступного року. І нині учасники продемонстрували цікаву, захоплюючу боротьбу за високі місця.. Лауреатами ІІІ ступеня ста­ли учениці ліцею А. Єлісеєва, дует у складі сестер Маргарити та Ірини Михайлових і А. Бережна, учени­ця донецької спеціалізованої школи №115 із поглибленим вивченням іно­земних мов, диплом лауреата II сту­пеня здобули учениця ліцею Є. Яренко та учениця ЗОШ №11 м. Тореза Маргарита Бикова. Переможницею «Пісенного Меридіану-2010» стала учениця ліцею
М. Позднякова, вона отримала також приз глядацьких симпатій, підкоривши присутніх талантом та артистичністю. Усі учасники були нагороджені почесними грамотами, а переможці отримали па­м'ятні при­зи.  Органі­затор свята - Євроклуб «Поліглот» (керівник - Микола Іва­нович Руч­ка) щиро дя­кує ГОЛОВІ профкому сту­дентів та ас­пірантів уні­верситету О.С. Була віну, педагогу-організатору ліцею Аллі Федорівні Овсянниковій, а також усім тим, хто брав участь в організації та проведенні цього чу­дового фестивалю .
Амаль ШАХІН, учениця ліцею.

Комментариев нет:

Отправить комментарий