"Людина, яка володіє 10 мовами, володіє 10 світами."
Девіз Євроклубу "Поліглот"



Всеукраїнський Конкурс Освітніх Сайтів
Видавництво "Шкільний світ" підбило підсумки Всеукраїнського конкурсу на найкращий авторський освітній інтернет-сайт.
У номінації учителів французької мови блог "Євроклуб "Поліглот" визначено переможцем.
Читайте детальніше! Джерело: Видавництво "Шкільний світ"
За інформацією МОН УкраїниСвітлина від Миколи Ручки.

пятница, 20 апреля 2012 г.

15 Відкритий турнір поліглотів Донеччини

20.04.2012
Турнір юних поліглотів Донеччини

15 Відкритий турнір юних поліглотів Донеччини відбувся в ліцеї при Донецькому національному університеті.

Організатором виступив євроклуб «Поліглот», який запропоновував учасникам 14 мов, а саме: українську, російську, англійську, французьку, німецьку, грецьку, вірменську, шведську, іспанську, італійську та вперше за всю історію турнірів польську, чеську, голландську та турецьку.
Творчі завдання нині готували не тільки кращі мовники Донеччини, а також й іноземні фахівці. Серед них - вихованці ліцею, які сьогодні успішно навчаються та працюють у багатьох країнах світу.

У турнірі взяли участь 126 учасників 9-11 класів, і це тільки у стінах ліцею при ДонНУ. Окрім ліцею, турнір поліглотів проводиться у Донецькому бізнес-ліцеї, Кіровській гімназії № 92, ліцеї № 124, СШ № 115 із поглибленим вивченням іноземних мов, ДБГ № 122, а також у всіх містах нашої області.
Безмежно вдячні нашим надійним партнерам та друзям: Першим Державним Курсам Іноземних Мов (директор Ейжвертін Дмитро Юрійович
) та Дінтернал-книга-Донецк (директор Тетяна Заугольникова) за підтримку та велику допомогу у підготовці та проведенні Турніру.

  Нагадаємо, що минулого року турніри «Поліглот» були внесені до переліку Всеукраїнських учнівських конкурсів та турнірів.

Імена переможців будуть відомі 27 квітня (о 14.00), де також будуть підведені підсумки "Французької весни в Ліцеї". Наступний турнір поліглотів традиційно відбудеться в квітні наступного року.
http://euroclubpolyglot.blogspot.com