"Людина, яка володіє 10 мовами, володіє 10 світами."
Девіз Євроклубу "Поліглот"



Всеукраїнський Конкурс Освітніх Сайтів
Видавництво "Шкільний світ" підбило підсумки Всеукраїнського конкурсу на найкращий авторський освітній інтернет-сайт.
У номінації учителів французької мови блог "Євроклуб "Поліглот" визначено переможцем.
Читайте детальніше! Джерело: Видавництво "Шкільний світ"
За інформацією МОН УкраїниСвітлина від Миколи Ручки.

воскресенье, 14 августа 2011 г.

Про нас пишуть


"Поліглот" збирає друзів

Мова — найважливіший засіб людського спілкування. Має значне соціальне значення збереження та передачі інформації, один з засобів керування людською поведінкою. 
У ліцеї при Донецькому Націо­нальному Університеті вже де­сять років існує клуб «Поліглот», який збирає навколо себе справжніх друзів, які захоплю­ються вивченням іноземних мов.
З великим натхненням цей клуб очолює Микола Ручка. З дня відкриття ліцею при ДонНУ Ми­кола Іванович викладає тут французьку мову. Високий про­фесіоналізм, небайдужість та велика любов до дітей є підґрун­тям подвижницької педагогічної діяльності вчителя: його учні ус­пішно навчаються та працюють у багатьох вузах світу.

Одним із здобутків клубу є турнір поліглотів, що проводить­ся у стінах ліцею при ДонНУ, у якому беруть участь усі бажаю­чі, що знають чотири мови, включаючи рідну. Чималу заці­кавленість турнір викликає не лише у донецьких школярів та викладачів, а й у представників Німеччини, Франції, Перу, Мек­сики, США, які беруть участь у підготовці завдань та роботі журі конкурсу.
Мета клубу «Поліглот» полягає в тому, щоб поповнити ряди мо­вознавців. Організація зустрі­чей з представниками різних країн, спілкування, інтерв'ю да­ють практичний досвід юним поліглотам, адже захоплення іноземними мовами допомагає здобути не лише якісну освіту, стати особистістю з широким світоглядом. Знання мов багато в чому сприяє пізнанню будь-якої істини.

 

Амаль ШАХІН, учениця ліцею при ДонНУ.
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий