"Людина, яка володіє 10 мовами, володіє 10 світами."
Девіз Євроклубу "Поліглот"



Всеукраїнський Конкурс Освітніх Сайтів
Видавництво "Шкільний світ" підбило підсумки Всеукраїнського конкурсу на найкращий авторський освітній інтернет-сайт.
У номінації учителів французької мови блог "Євроклуб "Поліглот" визначено переможцем.
Читайте детальніше! Джерело: Видавництво "Шкільний світ"
За інформацією МОН УкраїниСвітлина від Миколи Ручки.

среда, 18 апреля 2012 г.

Запрошуємо взяти участь.


П’ятий рік поспіль Фонд Конрада Аденауера, Фонд Роберта Боша, Європейська Академія Берліну та Польська Фундація Роберта Шумана у співпраці з Інститутом Євро-Атлантичного співробітництва реалізують програму-діалог «Європа у валізі», спрямовану на пожвавлення дискусії щодо Європи у великих та малих містах, селищах України. Даний проект покликаний підвищити обізнаність громадян України стосовно трансформаційних процесів, які відбуваються на теренах Євросоюзу, європейських цінностей та української європерспективи, а також інформувати українську молодь про наявні освітні та культурні програми в Європі.
Цьогоріч 4 мобільні групи, представлені молодими експертами з Німеччини, Польщі та України, провадять інформаційно-просвітницьку кампанію на Сході та Заході, Півдні та Центрі України, спілкуючись зі школярами та студентами, активістами громадських та партійних організацій, молодими підприємцями та представниками засобів масової інформації. Одна з таких груп впродовж тижня запрошуватиме до дискусії щодо європейського майбутнього України й молодь Донеччини, зокрема, 24 квітня ц. р. відвідає м. Донецьк.
До складу німецько-польсько-української команди увійшли Анья Датан (журналіст, м. Магдебург, ФРН), Мартіна Кюнер (стажер Генерального директорату з питань сільського господарства та розвитку сільських місцевостей Європейської Комісії, м. Брюссель, Бельгія), Лукаш Граєвські (виконавчий редактор Порталу Східного партнерства, м. Варшава, Польща), Анна Мруз (аспірантка Варшавського університету, Польща), В’ячеслав Килимар (координатор Discover Ukraine Initiative, м. Київ, Україна) та Наталія Сад (експерт Інституту Євро-Атлантичного співробітництва, м. Київ, Україна).
Зустріч молодих експертів з учнями Ліцею та представниками євроклубів міста 24 квітня ц. р. з 14.00 до 15.30 у стінах Ліцею Донецького національного університету.
Організатори проекту забезпечують синхронний переклад зустрічі.
Маємо тверде переконання, що спілкування виявиться обопільно цікавим та корисним.
Контактні особи: Наталія Сад, координатор проекту «Європа у валізі» в Україні (+38 044 238 68 43, +38 050 930 84 39, nataliya.sad@ieac.org.ua)
та Микола Ручка, президент Євроклубу "Поліглот"(+38 062 304 61 68, +38 050 263 14 65, nyckir@gmail.com).

Комментариев нет:

Отправить комментарий