"Людина, яка володіє 10 мовами, володіє 10 світами."
Девіз Євроклубу "Поліглот"



Всеукраїнський Конкурс Освітніх Сайтів
Видавництво "Шкільний світ" підбило підсумки Всеукраїнського конкурсу на найкращий авторський освітній інтернет-сайт.
У номінації учителів французької мови блог "Євроклуб "Поліглот" визначено переможцем.
Читайте детальніше! Джерело: Видавництво "Шкільний світ"
За інформацією МОН УкраїниСвітлина від Миколи Ручки.

четверг, 27 октября 2011 г.

«Тhe Pickle Prоject» у стінах ліцею при ДонНУ

У середині жовтня в євроклубі «Поліглот» ліцею при Донецькому національному університеті відбулася зустріч із американськими гостями в рамках проекту «The Pickle Prоject». Американці ставили собі на меті детально ознайомитися із національною кухнею українців і просто поспілкуватися у невимушеній атмосфері.

Як і годиться, поважних гостей зустріли хлібом-сіллю дівчата-ліцеїстки, після чого розпочалося безпосереднє спілкування за круглим столом.
Американські візитери – Лінда Норріс і Калеб Дзігас – розповіли про культуру харчування в Америці, про сімейні традиції і оригінальні рецепти, які передаються від старших до молодших протягом кількох поколінь, а також про організацію «La Cosina», яку заснував Калеб, і яка втілює в життя кулінарні «знахідки» різних країн світу.

На зустрічі, окрім учнів ліцею, були присутні: президент євроклубу «Поліглот» М.І. Ручка, представники обласних євроклубів на чолі з О. Кириченко, представники донецького міського молодіжного центру мистецтв «ЕкоАрт» В.М. Сахненко, Д.А. Дерягіна, Л.В. Новікова, студенти-магістри ДНУЕТ ім. Туган-Барановського із своїм викладачем О. В. Кудиновою.
Ганна Березан
Детальніше 
ЗМІ про нас
ІППО м. Донецьк
Освіта Донеччини

Комментариев нет:

Отправить комментарий